Gert Persson Senior advisor/ägare
Mobil: 0708-46 66 66
gert.persson@valvethob.se

En nestor i branschen.

Gert Persson är grundare och huvudägare av Valvet Mäklarfirma. Han är också en av de första som blev auktoriserad storhusmäklare i Sverige. Hans mångåriga erfarenhet och stora kontaktnät är en värdefull tillgång för både kollegor och kunder.

Tomas Råvik Mäklare/Jur. kand.
Mobil: 0704-13 22 67
tomas.ravik@valvethob.se

En mäklare och jurist med genuin känsla för fastigheter och lång erfarenhet av försäljning av premiumprodukter.

Tomas Råvik har drivit företag i inredningsbranschen under tjugo år i Helsingborg och har med sig ett stort kontaktnät i regionen. Han har även arbetat som ekonom och är engagerad både i förenings- och näringslivet vilket också bidrar till hans kontaktnät.

Mats Boson Fastighetskonsult
Mobil: 0709-47 16 16
mats.boson@valvethob.se

En nätverkare med ett kontaktnät som slår de flesta.

Mats har bred erfarenhet av uthyrning av lokaler och har dessutom en bakgrund både som försäljningschef och marknadschef inom diverse olika verksamheter. Detta gör att han har stor förståelse för de utmaningar fastighetsägare och hyresgäster står inför. Mats har även en formell utbildning inom Retail Management och Service Management på universitetsnivå.

Niclas Anderek Transaktionsrådgivare
Mobil: 0709-93 64 01
niclas.anderek@valvethob.se

Med en lång och gedigen bakgrund från IKEA och styrelseuppdrag inom fastighetssektorn i ryggen kompletterar Niclas vårt team av transaktionsrådgivare på Valvet House of Business. Niclas har ett brett kontaktnät och därmed också utmärkta möjligheter att matcha säljare och köpare i olika uppdrag. Han har även de ekonomiska och tekniska kunskaperna som gör honom till en komplett rådgivare inom fastighetsbranschen.