Industrigatan 83

Fastigheten Kokosnöten byggdes av Kemira på 1950-talet. De flesta Helsingborgare känner till den som ett landmärke. Den har 5 våningar och rymmer totalt över 4000 kvm ytor. Här skapas just nu helt nya ytor med hög standard. Nya ytskikt, nya kök med diskmaskin, spis och kyl/frys och nya toaletter. Ni kan också vara med och planera hur ert nya utrymme ska se ut i samråd med fastighetsägaren. De 350 kvm som vi anger här avser en sektion av byggnaden. Denna kan kombineras med flera andra sektioner vid behov, eller så kan mer yta hyras på nästa våning.

Entrén i fastigheten är uppförd i klassisk 50-talsstil, bland annat med en central ljusarmatur som når hela vägen upp till vån 5. Hiss finns på 3 st ställen i fastigheten. Från de övre våningarna har man en fantastisk utsikt, i många fall ut över Öresund, eller ut över södra Helsingborg på andra hållet. På översta våningen har man dessutom tillgång till en stor balkong som går runt stora delar av fastigheten.

Här finns goda parkeringsmöjligheter på tomten eller i direkt anslutning till tomten (allmän parkering). Det går snabbt och lätt att ta sig till E4 eller Helsingborg C.

Kort fakta

Typ
Kontor
Upplåtelseform
Hyresrätt
Adress
Industrigatan 83
Postadress
25232 Helsingborg
Område
Miatorp
Kommun
Helsingborg
Visning
Kontakta mäklaren för visning.
Kontaktperson
Mats Boson
Fastighetskonsult
0709-47 16 16
mats.boson@valvethob.se
Intresseanmälan

Sammanställning ytor

Typ
Yta
Hyra
Kontor
350 kvm
-
Summa
350 kvm