Gert Persson Senior advisor/Ägare gert.persson@valvethob.se / 0708-46 66 66

Gert Persson är grundare och huvudägare av Valvet Mäklarfirma. Han är också en av de första som blev auktoriserad storhusmäklare i Sverige. Hans mångåriga erfarenhet och stora kontaktnät är värdefulla tillgångar för både kollegor och kunder. Gert har en rådgivande roll inom affärsområdet House of Business vid större transaktioner.

Tomas Råvik Fastighetsmäklare/Transaktionsrådgivare/Jur. Kand. tomas.ravik@valvethob.se / 0704-13 22 67

Tomas är fastighetsmäklare och jur. kand. med en genuin kompetens och känsla för fastigheter och transaktioner inom fastighetsbranschen. Tomas arbetar på Valvet House of Business som fastighetsmäklare och har ett stort kontaktnät i regionen. Tack vare sin juridiska kompetens adderar han mervärde för sina kunder med sina kunskaper inom avtalsrätt och övriga juridiska frågor.

Mats Boson Uthyrare/rådgivare mats.boson@valvethob.se / 0709-47 16 16

Mats arbetar på House of Business med uthyrningar av lokaler. Han har en bakgrund inom retail och service management. Mats hjälper fastighetsägare att hitta hyresgäster på samma sätt som han bistår företag i behov av lokaler att hitta den optimala lösningen för sin verksamhet. Mats har ett ovärderligt nätverk i regionen och är bland annat ordförande i Helsingborgs Cityförening.

​Niclas Anderek Transaktionsrådgivare niclas.anderek@valvethob.se / 0709-93 64 01

Med en lång och gedigen bakgrund från IKEA och styrelseuppdrag inom fastighetssektorn i ryggen kompletterar Niclas vårt team av transaktionsrådgivare på Valvet House of Business. Han har ett brett kontaktnät och därmed också utmärkta möjligheter att matcha säljare och köpare i olika uppdrag. Niclas har även de ekonomiska och tekniska kunskaperna som gör honom till en komplett rådgivare inom fastighetsbranschen.