Om House of Business

Valvet House of Business är Valvets affärsområde som omfattar transaktionsrådgivning inför försäljning eller förvärv av kommersiella fastigheter eller hela fastighetsbestånd. Vi arbetar även med förmedling av olika typer av kommersiella fastigheter samt uthyrning av lokaler. Inom affärsområdet erbjuder vi även värderingar av kommersiella fastigheter. Vi arbetar främst med utgångspunkt från Helsingborg i en triangel mellan Landskrona i söder till Halmstad i norr och Kristianstad i öster.

Traditionen att arbeta med kommersiella fastigheter är lång på Valvet House of Business. Efter 30 år med framgångsrika affärer har vi skaffat oss unika relationer och ovärderliga erfarenheter av marknadens villkor och möjligheter. I kombination med gedigen kunskap och vårt personliga engagemang ger det oss optimala förutsättningar för att kunna matcha rätt objekt med rätt köpare.

Vi är ett starkt och erfaret team som hjälper er. Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion. Om Ni inte är redo att avyttra utan hellre vill utvidga Ert fastighetsbestånd lägger vi gärna in Era uppgifter i våra register så att vi kan lämna ut förhandsinformation när nya uppdrag når oss.

House of Business är ett affärsområde inom Valvet Mäklarfirma. Valvet är en av nordvästra Skånes ledande fastighetsmäklare med attraktiva bostäder i kustnära områden som specialitet. Klicka HÄR för att komma till Valvets egna plattform.