Om Valvet House of Business

Valvet House of Business erbjuder transaktionsrådgivning samt rådgivning vid försäljning och förvärv av enskilda fastigheter liksom hela fastighetsbestånd.
Traditionen att arbeta med kommersiella fastigheter är lång på Valvet House of Business. Efter 30 år med framgångsrika affärer har vi skapat unika relationer och ovärderliga erfarenheter av marknadens villkor och möjligheter. I kombination med gedigen kunskap och vårt personliga engagemang ger det oss optimala förutsättningar för att kunna matcha rätt objekt med rätt köpare.
Om ni inte är redo att avyttra utan hellre vill utvidga ert fastighetsbestånd lägger vi gärna in era uppgifter i våra register så att vi kan lämna ut förhandsinformation när nya uppdrag når oss. Vi är ett starkt och erfaret team som hjälper er. Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion.

House of Business är ett affärsområde inom Valvet Mäklarfirma. Valvet är en av nordvästra Skånes ledande fastighetsmäklare med attraktiva bostäder i kustnära områden som specialitet. Klicka HÄR för att komma till Valvets egna plattform.